Amerikaanse studenten voeren actie met dildo’s tegen wapenbezit

In Texas wordt gewerkt aan een wet die het legaal maakt verboden wapens op school te dragen. Studenten van de Amerikaanse Universiteit van de staat gaan in een opmerkelijk piemelprotest.

Belachelijk, vindt oud-studente Jessica Jin (24) de nieuwe wet. Zeker aangezien het meenemen van seksspeeltjes naar de universiteit verboden is. Dit meldt AD.nl.

Met de actie #cocksnotglocks probeert ze aandacht te creëren voor de volgens haar scheve verhouding. Pistolen zijn volgens haar veel gevaarlijker dan dildo’s, en dus roept ze iedereen op een neppiemel mee naar school te nemen.

Al meer dan 4.800 mensen hebben op de Facebook-pagina toegezegd een dildo mee te nemen. Toch is er ook kritiek: ,,Mensen willen me dood voor een dildo”, stelt de Amerikaanse na een aantal doodsbedreigingen.

In Amerika vielen dit jaar al tientallen doden en gewonden door schietincidenten op scholen. Om ‘geliefden te kunnen beschermen’ denkt Texas hoe dan ook dat het slim is om wapens toe te staan.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden