Twintigduizend Oranjefans naar afscheid Blind en Van Oostveen

Veel Facebookgebruikers zijn het er niet mee eens dat bondscoach van het Nederlands elftal Danny Blind en KNVB-directeur Bert van Oostveen niet op stappen na de uitschakeling van Oranje voor het EK van volgend jaar.

Facebookgebruiker Jelger Hagoort baalde er duidelijk van dat Oranje dinsdag verloor van Tsjechië met 2-3. Hij maakte het Facebookevenement ‘Afscheid Danny Blind en Bert van Oostveen’ aan. Meer dan 26.000 mensen meldden zich aan voor het evenement.

,,Vanwege het aanstaande ontslag van Danny Blind en Bert van Oostveen kunt u vrijdag afscheid nemen van deze twee nietsnutten”, staat als omschrijving bij het evenement. Het plan is om op vrijdagochtend om 11.00 uur bij Koninklijke Nederlandse Voetbalbond in Zeist afscheid te nemen van Blind en Oostveen.

Of er daadwerkelijk vrijdag Oranjefans komen opdagen is nog maar de vraag, omdat het Facebookevenement gezien kan worden als een ludiek protest.

De reacties op het evenement zijn wisselend. ,,Weer dat typische Hollandse vingertje dat een schuldige moet aanwijzen om een frustratie te verwerken”, ,,Zonde van mijn tijd, dat zijn ze niet waard”, ,,Wegwezen met die gasten” en ,,Doei en bedankt voor niks”, zijn enkele reacties.

Lees ook:

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden