Tatjana: ‘Verandering uiterlijk komt door overgang’

Het gezicht van Tatjana Simic was het gesprek van de dag. Kijkers van talkshow Pauw, waar Tatjana dinsdagavond te gast was, vonden haar gezicht er anders uitzien. Volgens Tatjana ziet ze er anders uit doordat ze zwaarder is geworden door de overgang.

,,Uiteindelijk is het zo dat ik zwaarder ben dan normaal. Ik ben in de overgang, dat is geen geheim. Ik ben voller dan ooit”, zegt ze tegen Shownieuws. Zelf zit ze er niet mee dat ze wat kilo’s is aangekomen. ,,Mijn borsten zien er mooier uit dan ooit. Ik heb daar geen moeite mee, ik geef me daar aan over.”

Tatjana laat woensdag op Facebook weten wat ze van de commotie vindt: ,,Wat een ophef om niets. Ik heb goede en slechte dagen, net als iedereen. Er zijn belangrijkere dingen lijkt mij.”

Tatjana wil niet reageren op de vraag of ze een bezoekje aan de plastische chirurg heeft gebracht, meldt De Telegraaf. ,,Waarom zouden wij ons daarover moeten verantwoorden?”

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden