Man strijdt voor Pokémon Theme Song in Top 2000

Voor de mensen tussen de twintig en de dertig zal het nostalgische gevoelens oproepen: de Theme Song van de tekenfilmserie Pokémon. Wisse ten Bosch uit Utrecht heeft die gevoelens ook en wil niets liever dan dat dit nummer wordt genomineerd voor de Top 2000 van NPO Radio 2.

Ten Bosch heeft zijn doel duidelijk voor ogen. Hij heeft een Facebook-pagina opgericht om mensen op te roepen op het nummer ‘Gotta Catch ‘em All’ van Jason Paige te stemmen. Hiermee hoopt hij zijn jeugdherinnering in de Top 2000 te krijgen die jaarlijks tussen Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag wordt gedraaid.

De stemmenteller staat zaterdagmiddag al op 32.000. Dat meldt RTV Utrecht. Althans, zoveel mensen hebben toegezegd om op het nummer te stemmen. De stembus gaat pas in november open.

Het populaire kinderprogramma Pokémon, met onder andere Ash Ketchum en zijn kleine gele vriend Pickachu, is in 1997 ontwikkeld in Japan. De serie volgt de verhaallijn van de gelijknamige videospellen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden