‘K3 zoekt K3 doorgestoken kaart’

De winnaressen van het populaire programma K3 zoekt K3 zijn al bekend, terwijl de finale nog moet komen. Althans dat gerucht gaat rond op Twitter.

Aanleiding van de geruchten is een bericht dat Jolien Van der Steen uit België de wereld instuurde. Ze twitterde dat een drukkerij al broodtrommels aan het drukken is waar het nieuwe drietal op pronkt. De deelneemsters Lauren, Jindra en Hanne zouden de nieuwe K3 gaan vormen.

http://twitter.com/JolienVDSteen/status/658603680850165760

Volgens Studio 100 zijn de geruchten klinkklare onzin. ,,Dat er nu al brooddozen worden geprint met de foto van de nieuwe K3’tjes is absoluut niet waar. De nieuwe merchandising wordt op 7 november in gang gezet met een eerste fotoshoot voor de nieuwe cd ‘10.000 luchtballonnen’ die op 18 december uitkomt”, laat het mediabedrijf achter K3 aan Shownieuws weten.

K3 zoekt K3 wordt uitgezonden op VTM en SBS 6. VTM reageert luchtig op de geruchten. De Belgische televisiezender twitterde een foto van een broomtrommel waar presentatoren Gerard Joling en Niels Destadsbader en K3-baas Gert Verhulst op gephotoshopt zijn. Bij de foto staat de tekst: ,,Onze lunch gaat extra smaken met de nieuwe brooddoos 😉 Smakelijk!”

SBS 6 maakt een vergelijkbare grap. De Nederlandse televisiezender twitterde een kiekje van een beker met Gerard, Niels en Gert erop. ,,De nieuwe broodtrommel van K3 al gedrukt? Dat is niet juist. Alleen de nieuwe K3-beker is in productie genomen”, geeft SBS als omschrijving bij de foto.

De finale van K3 zoekt K3 is 6 november.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden