Maik (21) uit Almere gast op verjaardagsfeest Kim Kardashian

De 21-jarige Maik Leenards uit Almere kreeg laatst een wel heel bijzondere mail in zijn inbox: een uitnodiging van Kim Kardashian voor haar verjaardag. Leenards dacht eerst dat het een grap was, maar na wat mails en telefoontjes kwam hij erachter dat hij echt mocht komen. “Hoe vet is dat?”, aldus Leenards.

Leenards werkt nu drie jaar als webdesigner in het @teamKanyeDaily. Dit team plaatst via socialmediakanalen als Twitter en Instagram nieuws over het duo Kanye West en Kim Kardashian. Leenards is zelf een groot Kanye-fan en samen met zeventien andere fans kreeg hij de exclusieve uitnodiging voor het feest.

Brunch
Op 23 oktober vloog Leenards naar Los Angeles. “Alles werd voor me betaald”, vertelt hij aan RTL Nieuws. De volgende dag stond de brunch met het sterrenduo op de planning. In een vijfsterrenhotel.

Volgens Leenards bleef hij zelf rustig onder de ontmoeting, maar niet iedereen kon zijn of haar emoties onder controle houden. “Toen ze binnenkwam, bleef ik rustig, maar er waren wel wat meisjes die even gek werden. Ze begonnen een beetje te huilen.”

https://instagram.com/p/9ly-npkUKs/?taken-by=teamkanyedaily

Kanye West kwam met hun dochter North iets later binnen dan Kim. “Toen hij er was, viel het stil. Ik viel bijna van m’n stoel af”, aldus Leenards. Ondanks dat het in het begin wat ongemakkelijk was, waren de celebs heel aardig en geïnteresseerd. “We mochten alles vragen.” En natuurlijk mochten er ook selfies gemaakt worden.

https://instagram.com/p/9XFQ4QEUC2/

Leenards moet toegeven dat hij zich niet alles meer herinnerd van die dag. Kim was lief en rustig en vroeg dingen aan anderen. “Ik weet niet of ze dat ook bij mij deed – ik was veel met andere dingen bezig. Je zit daar, het is supersjiek, in een duur hotel, er komt zó veel op je af.”

Het was hoe dan ook de dag van zijn leven. “Ik wil er niet mee pochen. Het was gewoon heel vet om daar te zijn.” En Kim? Die had de beste brunch van haar verjaardag gehad, zo schrijft ze op haar website.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden