Nieuwe haartrend: de stoppeltattoo

Veel mannen zijn allesbehalve blij met het feit dat ze kaal zijn. Verschillende tatoeagesalons spelen hier op in. Ze tatoeëren stoppels op het hoofd van kale mannen.

Assil (38) uit Rotterdam bracht vorige maand een bezoekje aan Tattoo Bob in Rotterdam om een tatoeage van een slang op zijn been te zetten. Toen hij hoorde dat het ook mogelijk is om stoppels te laten zetten, was hij meteen om.

De stoppeltattoo is voor de Rotterdammer echt een uitkomst. ,,Ik heb van alles geprobeerd, van speciale shampoos tot en met een haarstukje. De shampoos hielpen niet en dat toupetje was geen gezicht”, zegt hij tegen het AD.

Aan de stoppeltattoo hangt een prijzig prijskaartje. De prijs hangt van de oppervlakte af, maar zeshonderd euro zijn de mannen minstens wel kwijt. Assil had dat er graag voor over. ,,Ik voel me nu eindelijk weer een echte man. Dat gevoel is onbetaalbaar.”

Andere mannen denken er blijkbaar net zo over, want iedere dag komt er wel een man bij Tattoo Bob langs om de opmerkelijke tatoeage te laten zetten.

In de Verenigde Staten is de stoppeltattoo al langer een trend.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden