Gezocht: overvaller Kijkshop Breda

De man heeft zich waarschijnlijk gewapend met een pistool vlak voor sluitingstijd in de winkel weten te verstoppen. Toen de medewerkers eenmaal de zaak hadden gesloten, dook ineens de gewapende overvaller op.

Hij neemt de tijd, want hij is in totaal een kleine 20 minuten binnen. Twee van de medewerkers worden uiteindelijk opgesloten in de “meterkast”.
Vlak voor en na de overval zijn er bewakingsbeelden van een man, die eerst richting de Kijkshop loopt en daarna dezelfde weg weer terug. Was dit de overvaller?

De man op de beelden voor de overval droeg een zwarte jas en na de overval een shirt met zwarte mouwen. Het zou dus kunnen dat die jas ergens is weggegooid en misschien wel weer is gevonden. Wie kan daar meer over zeggen?

De buit was aanzienlijk. Naast enke duizenden euro’s nam de overvaller ook sieraden mee. Hiji zal ze waarschijnlijk niet zelf houden maar willen verkopen. Via het internet of op een andere manier. Of herinnert u zich dat iemand in uw omgeving na 23 mei 2015 ineens veel geld had, dat kan ook een aanknopingspunt zijn.

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden