Bredanaar (35) aangehouden op verdenking van poging doodslag op ex

Foto: Breda Nieuws

Een 35-jarige inwoonster van Breda heeft maandag 25 juli 2016 aangifte gedaan van poging doodslag, poging zware mishandeling en vernieling. De verdachte is haar 33-jarige ex uit Breda. De man is aangehouden en zit nog vast.

De vrouw beschuldigt haar ex ervan haar gedurende de relatie meerdere keren te hebben mishandeld en bedreigd. Maandagmiddag kwam het omstreeks 13.15 uur volgens de vrouw in de omgeving van winkelcentrum De Burcht tot een confrontatie. De man zou de vrouw geslagen hebben, haar op de grond hebben gegooid en haar telefoon hebben vernield. De vrouw zocht in de omgeving hulp bij een omstander, waarna de verdachte haar opnieuw te lijf ging en de keel dichtkneep. Ook schopte hij haar tegen het hoofd terwijl ze op de grond lag. Meerdere omstanders hebben de man uiteindelijk van de vrouw weg weten te krijgen, waarna zij hulp konden verlenen aan de vrouw.

Gealarmeerde politiemensen konden de verdachte korte tijd later in de directe omgeving van het winkelcentrum aanhouden. Hij is voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet. De politie heeft een aangifte opgenomen van het slachtoffer. Ook heeft de politie diverse getuigen gesproken. De vrouw is door een dokter behandelt.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

Cookieinstellingen