Doorgeladen vuurwapen aangetroffen bij verdachte drugsdealen

Vrijdag 3 juli 2015 werd een politieactie gedraaid op een 24-jarige man uit Baarle-Nassau, met onder meer inzet van het Joint Hit Team. Uit binnengekomen informatie en verder onderzoek was namelijk het vermoeden ontstaan dat deze man zich bezig zou houden met het dealen van drugs.

Aanhouding

Hij werd in Breda gelokaliseerd en rond 19.30 uur op het Dr Struyckenplein in Breda met toestemming van de officier van justitie aangehouden. Vervolgens werd onder leiding van de rechter-commissaris een zoeking gehouden in de woning in Baarle-Nassau. Er werd in een verborgen ruimte een doorgeladen vuurwapen aangetroffen. Ook lagen er ongebruikte pony packs en gripzakjes gevuld met kleine witte brokjes., vermoedelijk MDMA. De opsporingsambtenaren troffen ook nog een legitimatiebewijs houder met politielogo aan waarmee men de indruk kan wekken dat men van de politie is en oefenpepperspray.

 

Informatie

De politie roept burgers op om informatie over personen die zich bezig houden met drugshandel altijd door te geven. Dat kan via 0900-8844 maar ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Het bericht Baarle-Nassau / Breda – Doorgeladen vuurwapen aangetroffen bij verdachte drugsdealen verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden