Arrestatie na gebalde vuist in gezicht van agent

Foto: Politie.nl

Een 30-jarige Bredanaar is woensdagmiddag omstreeks 13.30 uur in zijn woning in de wijk Doornbos aangehouden vanwege mishandeling van een ambtenaar in functie. Dit gebeurde nadat hij een politieman met gebalde vuist in het gezicht had geslagen.

Agenten werden vanmiddag door de centralist van de Meldkamer naar een flatwoning in de wijk Doornbos gestuurd omdat de bewoner, een bekende van de politie, geluidsoverlast veroorzaakte. Volgens een van de melders is dat al anderhalve maand aan de gang.

Bredanaar overmeesterd

Ze belden aan bij het bedoelde pand. De bewoner deed open en riep direct luidkeels: “Wat moeten jullie nu weer hier, daar heb ik helemaal schijt aan”. Tijdens het gesprek sloeg de 30-jarige bewoner een van de dienders met gebalde rechtervuist in het gezicht. De man werd daarop overmeesterd en aangehouden. Tijdens het transport naar het cellencomplex beledigde hij de agenten met termen met het woord kanker erin.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties