19-jarige drugsdealer opgepakt in Belcrum

Foto: Asja Vossen

Een gerichte poltieactie in de wijk Belcrum heeft gezorgd voor de arrestatie van een drugsdealer op dinsdagmiddag 14 februari . Hij had 20 ponypacks met cocaïne, 21 bolletjes cocaïne en 31 bolletjes heroïne bij zich.

Er was informatie dat een drugsdealer actief was in de wijk Belcrum en er werd een plan gemaakt om deze op heterdaad te betrappen. De dealer en zijn auto waren snel gevonden. Hij werd heimelijk gevolgd totdat het team een mogelijke drugsdeal zag. Kort daarna werd de auto klemgereden en de 19-jarige man uit Breda gecontroleerd. De informatie klopte want de verdachte had 20 ponypacks met cocaïne, 21 bolletjes cocaïne en 31 bolletjes heroïne bij zich. Een echte dealer dus. De man is om 16.00 uur aangehouden en zijn auto is in beslag genomen. Hij is aan het bureau in verzekering gesteld waar hij heeft mogen overnachten. Hij is in de loop van woensdag in vrijheid gesteld. Er zal proces-verbaal opgemaakt worden.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties