Winkeldief verzet zich in Tuinzigt

Foto: Asja Vossen

De politie forceerde zondagmiddag 12 maart rond 17.00 uur de voordeur van een woning in de wijk Tuinzigt om een 46-jarige man voor winkeldiefstal aan te houden. De verdachte zou kort daarvoor levensmiddelen uit een supermarkt aan de Cypresstraat hebben gestolen. Na een worsteling met de beveiliger wist hij te ontsnappen tot agenten hem uit zijn woning haalden.

Een winkelbediende zag dat een man onder meer vlees en frisdranken meenam zonder daarvoor te betalen. Het personeel waarschuwde de bewaker die de verdachte buiten de winkel tegenhield. De Bredenaar wilde niet meewerken en verzette zich. Er ontstond een worsteling waarna de dief wist te ontsnappen. De beveiliger zette de achtervolging in en zag de man een woning ingaan. Hij wachtte op de agenten die bij het bewuste adres aanbelden, maar de bewoner deed niet open. De politie forceerde daarop de deur waarna de bewoner in de gang van zijn woning werd aangehouden. Hij zit nog vast voor verhoor.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties