Vrouw (28) mishandeld en beroofd op de Weerijssingel

Foto: redactie

Een 28-jarige vrouw uit Breda werd dinsdagmiddag rond 17.50 uur op de Weerijssingel door een onbekende vrouw van haar fiets getrapt. Vervolgens werd zij mishandeld en beroofd van haar telefoon. Beide daders zijn rond de 30 jaar oud.

De vrouw kwam kort ervoor een voor haar onbekende man en vrouw tegen nabij een apotheek aan de Nieuwe Haagdijk. Hier werd zij door de vrouw aangesproken en uitgescholden. Zij besloot hier niet op in te gaan en fietste weg. Op de Weerijssingel kreeg zij ter hoogte van de kerk een trap tegen haar fiets en kwam hierdoor ten val. Ook haar telefoon viel door de val op straat. Terwijl het slachtoffer weer op haar benen stond, kreeg zij vanuit het niets een vuistslag in het gezicht. Het slachtoffer zag dat de daders het eerdere duo bleek te zijn. Terwijl het slachtoffer afstand nam, reden de daders op een scooter weg richting het centrum. Haar telefoon die bij de val op de grond terecht kwam, bleek door het duo meegenomen te zijn. De politie verstuurde een Burgernetbericht en heeft nog tevergeefs naar de daders gezocht.

Signalement daders

Man:

– blanke huidskleur / rond de 30 jaar oud
– rond de 1.80m lang
– kort, donkerblond haar
– droeg een witkleurig T-shirt met spijkerbroek

Vrouw:

– blanke huidskleur / rond de 30 jaar oud
– rond de 1.75m lang / normaal postuur
– lichtbruin haar
– droeg een roze kleurig T-shirt met spijkerbroek

Tips gevraagd

Getuigen die informatie hebben over deze beroving kunnen dit doorgeven:

  • via de politieapp of via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),
  • anoniem via 0800-7000 of via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek op het nummer 079-3458999

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties