Man met bijtende vloeistof in gezicht bespoten bij Bureau Brabant

Foto: Politie.nl

Komende maandag aandacht voor de politiezaak waarbij begin december een man met bijtende vloeistof in gezicht bespoten werd in parkeergarage de Barones en aandacht voor de overval op de AH Kesterenlaan Ook twee andere zaken uit Oosterhout en Waalwijk.

Breda: Man met vloeistof in gezicht bespoten in parkeergarage. In de nacht van 3 op 4 december 2016 komt een 35-jarige man terug in parkeergarage De Barones. Er is een storing bij de betaalautomaten waardoor er alleen gepind kan worden. Het slachtoffer sluit aan in de rij  en dan ontstaat onenigheid tussen hem en een paar andere mannen. Een groep voor hem keert zich tegen hem. Hij wordt stevig aan zijn jas beet gegrepen. Een andere verdachte spuit vervolgens een bijtende vloeistof in zijn gezicht. Dan vertrekt de groep. Wij hebben twee verdachten op beeld. Wie zijn dit?

Breda: [Overval bij Albert Heijn] Op vrijdagavond 30 december wordt een vestiging van de Albert Heijn aan de Kesterenlaan overvallen. Twee overvallers komen met een pistool en mes de winkel binnen en bedreigen caissières en medewerkers. De overvallers gaan verbaal flink tekeer en laten de aanwezigen in de supermarkt behoorlijk emotioneel achter. In deze uitzending een reconstructie van deze overval

Oosterhout: Straatroof op carnavalszondag] Op zondagavond 26 februari 2017 wordt een 16-jarig meisje bijna van haar tas beroofd in de Basiliekstraat. Ze loopt met haar broer over straat als er een fietser opeens vanachter haar tas probeert te grijpen. Ze reageerde alert en greep haar tas stevig beet. De beroving kon ze hiermee voorkomen. In deze uitzending bewakings-beelden waar de verdachte op staat en het slachtoffer komt aan het woord.

Waalwijk: [Woninginbraak] Op vrijdag 10 februari 2017 wordt er tussen 15.30 uur en 21.00 uur ingebroken in een woning aan de Mr. Mackaystraat. Als de bewoner ’s avonds thuiskomt, treft hij een ravage aan. Het hele huis is overhoop gehaald. Er is o.a. een hoeveelheid sieraden, parfum en elektronische apparatuur gestolen. De inbrekers zijn vastgelegd met een beveiligingscamera. Wie herkent ze?

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties