Oosterhouter (43) gewond bij eenzijdig ongeval

Het slachtoffer wilde met zijn auto kennelijk vanaf de Liederkekestraat linksaf de Statendamweg oprijden. Hij reed daarbij door vermoedelijk te hoge snelheid in de bocht rechtdoor en kwam daardoor tegen de ANWB-paal die op de middengeleider staat. Hij zat bekneld maar was wel aanspreekbaar. Brandweerlieden hebben hem uit zijn benarde positie bevrijd waarna hij werd overgebracht naar een ziekenhuis in Breda. Hij heeft onder andere zijn kaak en enkele ribben gebroken.

 

Alcohol

De bestuurder gaf aan alcohol te hebben gedronken. Uit de politiesystemen bleek dat hij al enkele keren is betrapt op het rijden onder invloed, recent nog op 9 juni jl., op de Burgemeester Elkhuijzenlaan. Hij blies toen 760 ugl. Zijn rijbewijs werd toen ingevorderd, hij zou een rij ontzegging van 7 maanden hebben gekregen. Een GGD arts heeft in het ziekenhuis bloed afgenomen dat door het laboratorium op alcohol wordt onderzocht.

Het bericht Oosterhout – Oosterhouter (43) gewond bij eenzijdig ongeval verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden