Woning Ulvenhout overvallen door gemaskerde mannen

Foto: Breda Nieuws

Bij een woningoverval afgelopen nacht is een man gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Twee mannen hadden de woning overvallen en de bewoner geslagen. Ook enkele andere bewoners hadden klappen gekregen.

Van verschillende kanten spoedden politieagenten zich naar de Dorpstraat. In de woning bleek een man te liggen met een hoofdwond. Een ambulance werd direct opgeroepen. Er waren twee gemaskerde mannen de woning binnen gekomen. Ze bedreigden en mishandelden de bewoners. Korte tijd later zijn ze vertrokken met geld en een auto van één van de bewoners. De gewonde man is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie startte direct een zoekactie in de omgeving naar de daders in de gestolen auto. Om 1.52 uur kwam er een melding binnen bij de brandweer van een brand aan de Herderweg in Gilze. Daar bleek de gestolen auto in brand te staan. Van de daders ontbrak elk spoor.

De politie vraagt hulp van omwonenden maar ook van de mensen die wonen in de omgeving van de Herderweg in Gilze en iedereen tussen de twee plaatsen. Ze zoeken getuigen van de overval, waren er mensen om 00.30 uur, of zelfs eerder, in de omgeving van de Dorpstraat in Ulvenhout. Mogelijk hebben ze iets gezien of gehoord van de daders. Hoe zijn die bij de woning gekomen. Iedere informatie kan waardevol zijn.

Ze zoeken ook mensen die iets gezien hebben van het in brand steken van de gestolen auto aan de Herdersweg in Gilze. Dat moet gebeurd zijn tussen 1.25 uur en 1.45 uur. En hoe zijn de daders daar vertrokken. Een dringende oproep aan omwonenden van deze twee plaatsen delict, is er iemand die camerabeelden heeft van de openbare weg. Of is er iemand die iets gezien of gehoord heeft. Kortom alle informatie is welkom en kan aan door gegevens worden. Het kan ook zijn dat iemand de afgelopen tijd iets verdachts gezien heeft rondom de plaatsen van het delict. Dat kunnen voorbereidende handelingen geweest zijn van de daders.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen