Zoek-app traceert slapende telefoondief

Foto: Publiek Domein

Een vrouw werd zondagnacht bestolen van haar handtas met daarin haar telefoon in de Vismarktstraat. Via een zoek-app wist ze haar telefoon te traceren en hebben agenten een verdachte aangehouden.

De vrouw was zondagnacht 26 juni rond 03.00 uur in een café aan de Vismarktstraat. Zij vroeg een bekende even op haar tas te letten terwijl zij het toilet bezocht. Toen zij terug kwam was hij, maar ook haar tas verdwenen. De vrouw belde hem om te vragen waar haar tas was,  maar hij antwoordde dat niet te weten. Via een zoek app kon zij het adres traceren waar haar telefoon was. Dit was in het centrum van de stad. Het slachtoffer liep naar het adres, maar bij aanbellen werd niet open gedaan. Agenten werden gealarmeerd en zij gingen het huis binnen. Daar vonden zij een slapende man (25) en de tas van de vrouw met daarin de telefoon. De man is aangehouden op verdenking van diefstal.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen