Pop-up politiebureau in winkelcentrum Hoge Vucht

Foto: D.M. van Hellesem

Wijkagent Jelle van Abeelen van de wijken Biesdonk en Wisselaar bemant twee weken een pop-up politiebureau in winkelcentrum Hoge Vucht.

De Bredase wijkagent mag tussen 17 en 30 juli gebruik maken van een leegstaand pand in winkelcentrum Hoge Vucht. Overigens is hij niet de hele dag in het winkelcentrum of in het pop-up politiebureau te vinden, hij doet van daaruit zijn werk.

De ervaring van wijkagenten uit andere delen van het land leert dat een pop-up politiebureau een goed middel is om het contact met bewoners te verbeteren, meer voeling te krijgen met wat er speelt in de wijken en eventueel tips te krijgen.

Boef in de wijk

Wijkagent Jelle van Abeelen gebruikt het pop-up bureau donderdagavond 27 juli 2017 ook als uitvalsbasis voor het spel ‘Boef in de wijk’ dat hij die avond samen met wijkagent Dorien van den Boogaart (wijken Geeren-Noord en -Zuid) en bewoners uit de wijken wil spelen. Het spel begint om 18.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. Tijdens het spel delen de spelers via social media informatie over verdachte situaties en mensen en proberen op die manier een ‘boef’ te vangen.

Wil je meer weten, meedoen of het spel op afstand volgen? Neem dan contact op met één van beide wijkagenten via: Twitter: @wa_geeren (Dorien van den Boogaart) en @wa_biesdonk (Jelle van Abeelen) of Facebook: www.facebook.com/politiemarkdal.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen