Bredanaar probeert gestolen fiets te verkopen aan eigenaresse

Foto: redactie

Een bewoner van de Wensel Cobergherstraat (Geeren-Noord) is woensdagmiddag aangehouden. Hij werd op heterdaad betrapt toen hij een gestolen fiets verkocht aan de oorspronkelijke eigenaresse.

Op woensdag 6 september 2017 om 16 uur belde een vrouw naar de politie. Ze stond in de Wensel Cobergherstraat, omdat ze daar haar gestolen fiets had gevonden. Er werd een surveillance-eenheid naar de straat gestuurd. De vrouw had op een verkoopsite gezien dat haar gestolen fiets te koop werd aangeboden. De fiets was uniek omdat hij voor een gedeelte zelf in elkaar gezet was. Ze was op de advertentie ingegaan om zeker te weten of het haar fiets was en was in contact gekomen met de verkoper. Toen ze in zijn woning geverifieerd had dat het haar fiets was gaf ze aan dat ze geld moest pinnen. Maar in plaats daarvan belde ze de politie. Er werd een onderzoek ingesteld en het verhaal van de aangeefster bleek juist. De verkoper van de fiets werd aangehouden. De fiets is meteen aan de eigenaresse terug gegeven.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen