Getuigen van twee aanrandingen gezocht

Foto: Asja Vossen

De politie is op zoek naar getuigen van een aanranding van een vrouw in de omgeving van de Oranjeboomstraat op zaterdagmorgen 23 september 2017. Ook zoekt de politie een circa 30-jarige man die een vrouw aanviel in het Mastbos.

Aanranding Oranjeboomstraat

De politie kreeg een melding van de aanranding. Uit het relaas van de vrouw bleek dat zij rond 04.45 uur op de Oranjeboomstraat liep. Daar werd zij ter hoogte van een speelveld aangesproken door een onbekende man. Hij verrichtte onzedelijke handelingen. De vrouw heeft kunnen wegrennen. De gewaarschuwde politie stelde direct hierna een onderzoek in de omgeving maar de verdachte werd niet meer aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.

Signalement van de man

  • licht getinte man
  • begin dertig
  • grote neus
  • groene half lange jas met een capuchon met bontkraag
  • sprak goed Nederlands
  • grijze joggingbroek aan met gaten er in, over de gehele broek
  • rode slippers, merk Adidas met witte sokken

Aanranding in het Mastbos

Een 28-jarige vrouw uit Breda meldde dat ze zaterdagochtend was lastig gevallen in het Mastbos. De vrouw werd tijdens het joggen belaagd door een nog onbekende man. De vrouw ging op woensdagochtend 11 september 2013 rond 07.00 uur op haar fiets naar het Mastbos om te gaan hardlopen in het bos. Nadat ze ongeveer 1 a 2 minuten had gerend, werd ze van achteren aangevallen door een onbekende de man. Hij duwde haar tegen de grond, waarbij ze zag dat hij gewapend was met een mes. Door te worstelen en hem een flinke trap in het kruis te geven kon ze ontkomen en zichzelf in veiligheid brengen.

Signalement

De aangeefster spreekt over een blanke man van circa 30 jaar oud. Hij had een witte huid, sproeten en rood haar. Hij was ongeveer 1.75 cm lang en had een dun slank postuur. Zijn kleding bestond uit een blauwe spijkerbroek, zwarte schoenen (mogelijk werkschoenen) en hij droeg een zwarte gebreide muts.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar mensen, die meer over deze incidenten weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen