Onbekende man knijpt keel dicht van vrouw (21)

Foto: D.M. van Hellesem

 Een vrouw is zaterdagmorgen slachtoffer geworden van een mishandeling. Een voor haar onbekende 35-jarige man sloeg haar en kneep haar keel dicht.

Op zaterdag 7 oktober 2017 om 5.30 uur surveilleerde een eenheid in het centrum van Breda. Op dat moment kwam er een melding van een vechtpartij aan de Achter de Lange Stallen. De eenheid spoedde zich naar die locatie waar de agenten aangesproken werden door het slachtoffer, een 21-jarige vrouw uit Breda. Zij verklaarde dat ze met een groep uit was geweest. Op een gegeven moment had zich een man bij de groep gevoegd die ze verder niet kende. Ze zag dat de man ruzie maakte et een vriendin van haar. Toen ze daar wat van zei kreeg ze direct enkele klappen in haar gezicht. Ook pakte hij haar bij haar keel en drukte haar tegen een muur. Het duurde even voordat het een andere vriendin lukte de man weg te trekken. Het slachtoffer had krassen in haar nek van het knijpen. De verdachte rende daarop weg. Korte tijd later kon de politie een 35-jarige man uit Breda aanhouden als verdacht van deze mishandeling. Hij is naar het bureau gebracht.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen