Onderzoek naar schutter Breda nog in volle gang

Foto: MaRicMedia / Perry Roovers

In het onderzoek naar de persoon die vrijdagavond een of meerdere schoten loste in de wijk Ruitersbos in Breda is de politie een buurtonderzoek begonnen. Daarnaast vindt technisch onderzoek plaats aan de twee auto’s die bij het incident waren betrokken.

Over de exacte toedracht van het schietincident heeft de politie inmiddels het verhaal van de aangever opgetekend, zo meldt de politie. Hij zou de schutter mogelijk kennen en hem rond 17.50 uur bij toeval op de Ruitersboslaan hebben getroffen. Toen na een korte woordenwisseling het schot viel, vond een achtervolging tussen beide personen plaats. Die eindigde op de kruising van de Dokter Struyckenlaan en de Heuvelbrink, waar de auto’s crashten. Hierop vluchtte de vermoedelijke schutter de wijk in. Diverse politie-eenheden en een politiehelikopter zochten naar de man, maar die bleef tot op heden onvindbaar.

Getuigen

De vermoedelijke schutter werd omschreven als een licht getinte man van tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij zou een zwart trainingspak dragen. De politie vermoedt dat hij zich in de wijk Heuvel heeft schuilgehouden. Daarom is de politie op zoek naar personen die menen zelf iets gezien te hebben of relevante camerabeelden bezitten. Melden kan via 0900-8844 of eventueel anoniem op 0800-7000

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen