Overval op McDonald’s in Breda

Foto: McDonald's

Bij de McDonald’s op de Veldsteen vond zondagavond 12 november een gewapende overval plaats. De dader wist te ontkomen. De politie doet onderzoek.

De overvaller kwam iets voor 22.00 uur de zaak binnen, bedreigde het personeel met een vuurwapen en eiste geld. Vervolgens verliet de dader kort hierop het pand met een onbekend geldbedrag. Niemand raakte gewond.

De politie onderzoekt de overval. Zij sprak direct na het incident aanwezige getuigen en startte een zoektocht naar de dader. Diezelfde avond werd er via Burgernet een bericht verspreid met het signalement van de dader. Tot op heden is er niemand aangehouden. Het gaat om een  man 1.70 slank postuur donkere huidskleur donkere kleding en AH tas. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 112.

Burgernet

Hoe meer deelnemers aan Burgernet, hoe groter de kans dat gemeente, politie en inwoners samen verdachte of vermiste personen kunnen opsporen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen