Verdachten zwaargewond na sprong van flat

Foto: ANP

Twee verdachten zijn dinsdagochtend zwaargewond geraakt nadat ze op vlucht voor de politie van de vierde verdieping van een flat in Breda waren gesprongen.

De politie wilde de auto van de verdachten controleren waarna ze op de vlucht sloegen. Ze stopten bij de flat aan de Roeselarestraat en renden naar binnen. In de auto vonden agenten een onbekend aantal handvuurwapens. Update: stoffelijk overschot aangetroffen in flat

Een hond en een arrestatieteam traceerden de mannen in een van de flatwoningen, zo meldt het ANP. Op het moment dat het arrestatieteam binnenviel, klommen de mannen naar buiten en sprongen van het balkon naar beneden.

Volgens een politiewoordvoerder kwam een van hen op een lantaarnpaal terecht en de ander op straat. Beiden raakten zwaargewond. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht. Twee traumaheli’s zijn ingezet. Over hun identiteit is nog niets bekend. De politie wacht op toestemming voor onderzoek in de flatwoning.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden