Bredanaar aangehouden na drugsvondst

Foto: redactie

Op maandagavond zijn een Bredanaar en twee mannen uit Ridderkerk en de Dominicaanse Republiek aangehouden na een drugsvondst. 40 kilo cocaïne is aangetroffen in een container bij Van Puijfelik Recycling in Oosterhout.

Op maandagavond greep de politie in nadat informatie was binnengekomen dat de container vanuit Antwerpen werd vervoerd naar een papierverwerkingsbedrijf in Oosterhout, zo laat de politie weten.

Toen de container in een loods van het bedrijf was geparkeerd en de deur was gesloten werd door het arrestatieteam de toegangsdeur met een grote gepantserde auto geforceerd. Drie mannen in de loods, twee Nederlanders uit Ridderkerk en Breda en een man uit de Dominicaanse Republiek, zijn direct aangehouden.

Naast de inzet van het arrestatieteam werd ook een helikopter en drone ingezet. De politie heeft aansluitend huiszoeking gedaan in Breda en Ridderkerk. Bij deze huiszoekingen is een vuurwapen aangetroffen. De politie gaat verder met het onderzoek.

Meer 112 nieuws uit Breda

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden