Twee woningen doorzocht i.v.m. onderzoek schietincidenten

Foto: Asja Vossen

In het onderzoek naar de schietincidenten in de Ahornstraat en in de Hagehof van zaterdag 6 januari en het incident met vuurwapens van dinsdag 9 januari in de Roeselarestraat heeft de politie twee woningen doorzocht.

Op zaterdag 6 januari startte de politie een onderzoek naar aanleiding van twee schietincidenten kort achter elkaar. In de Ahornstraat en in de Hagehof werden twee woningen beschoten door nog onbekende personen. Op dinsdag 9 januari 2018 om 6.00 uur vond er een incident plaats aan de Roeselarestraat waarbij sprake was van vuurwapens. Het is goed mogelijk dat deze twee incidenten met elkaar te maken hebben. Het rechercheteam heeft in het kader van deze onderzoeken dinsdag 9 januari 2018 in de avond de eerder genoemde woning aan de Ahornstraat en een woning aan de Dieststraat doorzocht. De onderzoeken gaan onverminderd door; het OM en de politie hopen binnenkort meer informatie te geven.

Getuigen of mensen die iets van deze misdrijven afweten worden dringend verzocht dit te melden aan de politie.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen