Politie doet onderzoek naar mishandeling tijdens carnaval

Foto: redactie

De recherche onderzoekt de mishandeling van een 25-jarige man uit Teteringen. Hij zou in de Eindstraat in elkaar geslagen zijn door een groep van 8 tot 12 donkergetinte jongens. Het slachtoffer ligt op dit moment nog in het ziekenhuis.

Op maandag 12 februari loopt het slachtoffer samen met zijn broertje en twee vrienden rond 20.40 uur vanaf de Grote Markt richting de Karnemelkstraat, waar de McDonalds zit. Op de Nieuwstraat, ter hoogte van winkelcentrum De Barones en de Eindstraat, ziet het groepje twee meisjes die zitten te plassen. Bij de meisjes staat een groep van tussen de 8 en 12 donkergetinte jongens, opvallend genoeg niet in carnavalskleding. Er ontstaat een woordenwisseling tussen de groep van het slachtoffer en deze jongens. En vervolgens wordt het slachtoffer aangevallen waarbij hij geschopt en geslagen wordt. Vervolgens vluchten de daders in de richting van de Karnemelkstraat.

Ziekenhuis

Na deze mishandeling is de man per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar ligt hij op dit moment nog steeds. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. De twee meisje zijn daarbij belangrijke getuigen. Ze kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via 0800-7000. Uiteraard kunnen andere getuigen zich ook op deze manier melden.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen