Beschonken Bredanaar negeert stopteken

Foto: D.M. van Hellesem

Agenten hebben na een achtervolging een 21-jarige Bredanaar opgepakt. De man negeerde een stopteken van de politie en bleek dronken achter het stuur te zitten. Tijdens de achtervolging raakte een politiebus beschadigd.

Toen agenten op zondag 18 februari rond 3.30 uur een bestuurder die met zijn auto voor een stoplicht op de Academiesingel stilstond aanspraken omdat ze het vermoeden hadden dat de man beschonken achter het stuur zat ging de bestuurder er vandoor. De man ging er vandoor in de richting van de Delpratsingel en de agenten zetten de achtervolging in.

Dronken en drugs

Op de Teteringenstraat verloor de verdachte de macht over het stuur en raakte daarbij een geparkeerde auto. Ter hoogte van de Hooilaan eindigde de achtervolging en werd de verdachte aangehouden. De man bleek inderdaad te veel gedronken te hebben, 635 ug/l, ook bleek hij drugs op zak te hebben. Gezien de gevaarlijke capriolen die hij tijdens de achtervolging uithaalde en het feit dat hij dronken achter het stuur zat is zijn rijbewijs direct ingevorderd. De man is ingesloten.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden