Bejaarde vrouw mishandeld en beroofd van handtas

Foto: redactie

Een 77-jarige vrouw is aan het Nonnenveld berooft van haar handtas. De dader vond het daarbij ook nog eens nodig deze bejaarde vrouw te mishandelen. De politie doet onderzoek naar de zaak.

De vrouw was op zaterdag 17 februari rond 19.45 uur te voet op weg naar haar auto toen er een man op een fiets voor haar stopte. Hij eiste geld en pakte de vrouw haar tas beet. Er ontstond een worsteling waarbij de dader de vrouw meerdere malen schopte en sloeg. Hij ging er vervolgens met de tas vandoor in de richting van de Oude Vest. De tas is daar later terug gevonden. De telefoon van de vrouw ontbrak.

Onderzoek

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. De dader was een jongeman, begin 20, tenger postuur, getinte huidskleur en ongeveer 1.65-1.70 meter lang. Hij droeg zwarte/ donkere kleding en had een capuchon op. Mocht u meer informatie over de zaak hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel 0800-7000. Of vul een tipformulier in.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen