Gemaskerde mannen bestelen man op het Chasséveld

Foto: Asja Vossen

Twee gemaskerde straatrovers hebben vrijdagnacht 17 maart een man gegijzeld en beroofd. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks middernacht parkeerde het slachtoffer zijn auto op het Chasséveld. Twee gemaskerde mannen overmeesterden hem terwijl hij in de richting van het Chassétheater liep. Zij zette hem in zijn eigen auto, deden hem handboeien om en reden met hem weg. Zij bestalen de man, parkeerden zijn auto op de kruising Beverweg en Hooghout en vluchtten met onder meer zijn telefoon. De man waarschuwde mensen die in de omgeving waren die de politie belden. Agenten kwamen snel aan en deden bij het slachtoffer de handboeien af. De politie is een onderzoek gestart.

Tips?

Was u getuige van dit voorval? Of heeft u kort voor of na het incident iets verdachts gezien in de buurt van het Chasséveld of de kruising Beverweg/Hooghout, neem dan contact op met de politie.


De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden