Bredanaar slaat vriendin en beledigt en slaat agent

Foto: D.M. van Hellesem

De politie hield maandagavond 19 maart een 44-jarige man uit Breda aan. Hij sloeg kort hiervoor zijn vriendin. Een zo juist gearriveerde agent krijgt een vuistslag in het gezicht.

De agenten gingen rond 22.30 uur naar de woning in de wijk Doornbos-Linie. Hier spraken zij op straat een vrouw die melding maakte van een mishandeling. Tijdens het gesprek gaf zij aan dat zij zojuist door haar vriend was geslagen. De politie ging hierop naar de woning en troffen de verdachte aan.

De agenten spraken de verdachte aan en vertelden hem dat hij was aangehouden. Op het moment dat een van de agenten zijn arm pakte, sloeg de verdachte met zijn vuist in het gezicht van de agent. De agent raakte hierdoor gewond, maar hoefde niet behandeld te worden. De man werd in de handboeien geplaatst en overgebracht naar het politiebureau. Tijdens het overbrengen uitte de verdachte meerdere beledigingen richting de politie en spuugde hij naar hen. De vrouw en de politie deden aangifte tegen de verdachte. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden