Man gearresteerd voor huiselijk geweld

Foto: Breda Nieuws

In de wijk Heusdenhout is donderdag 29 maart 2018 omstreeks 23.50 uur een 36-jarige man aangehouden vanwege huiselijk geweld. Hij zou zijn zwangere vriendin fors mishandeld hebben. Het slachtoffer was in haar gezicht geslagen.

Het slachtoffer deed aangifte. Ze vertelde dat ze ruzie kreeg met haar dronken vriend. Er ontstond een worsteling waarbij hij haar meerdere keren in het gezicht sloeg.  Ze viel op de grond waarna hij haar aan haar haren vanuit de gang in de richting van de woonkamer sleepte.  Daar liet hij haar los waarna ze naar buiten vluchtte en bij een kennis de politie alarmeerde. De agenten zagen dat ze een opgezwollen wang had, ook had ze diverse striemen en een kale plek op haar achterhoofd.  Er was haar met wortel en al uit haar hoofd getrokken. Hierna zijn de agenten naar haar woonadres gegaan. Voor de deur lag de beschadigde bril van aangeefster. In de gang lagen enkele plukken haar. De  36-jarige verdachte werd aangehouden. Hij is vastgezet. Het slachtoffer stelt zich onder doktersbehandeling.

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen