Tasjesdieven aangehouden op het Dr Struyckeplein

Foto: D.M. van Hellesem

In een supermarkt op het Dr Struyckeplein zijn vrijdag 30 maart 2018 een 59-jarige vrouw en een 45-jarige man aangehouden vanwege een eerdere diefstal, een tas met portemonnee van een 30-jarige Bredase. De dieven zijn bekenden van de politie.

De politie kreeg een melding dat in een supermarkt op het Dr Struyckenplein problemen waren met een man en een vrouw vanwege het negeren van een winkelverbod. Ter plaatse bleek dat dit verbod niet rechtsgeldig was. Wel werden beide personen herkend van camerabeelden van een eerdere diefstal deze week in dezelfde winkel. Daarbij werd op woensdag 28 maart 2018 omstreeks 19.00 uur de tas met daarin portemonnee van een 30-jarige winkelende Bredase gestolen. Het duo zou daarbij samengewerkt hebben, uiteindelijk rekenden ze hun boodschappen af met geld uit de portemonnee van aangeefster. Na overleg met de officier van justitie werden beide verdachten aangehouden vanwege deze diefstal. Zij staan bij de politie geregistreerd als veelpleger.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden