Bredanaar aangehouden in onderzoek gewelddadige woningoverval

Foto: Politie.nl

In het onderzoek naar de gewelddadige overval op een bejaarde vrouw uit Bladel hield de politie woensdagochtend 4 april 2018 een 32-jarige man uit Breda aan. Eind maart werd in de zaak al een 24-jarige Bredanaar aangehouden.

Op donderdag 7 september 2017 raakte de 78-jarige vrouw ernstig gewond in haar woning aan de Rondweg in Bladel. Ze werd tijdens de overval zwaar toegetakeld door zeker twee mannen. De man die vorige week werd opgepakt zou de overval samen met een 25-jarige man zonder vast woonadres hebben gepleegd. Hij werd op dinsdag 9 januari 2018 dood gevonden in een woning aan de Roeselarestraat in Breda.

De nu aangehouden verdachte kwam in de loop van het onderzoek als verdachte naar voren. Wat zijn rol precies is geweest moet uit verder onderzoek blijken. Hij werd vanmorgen rond 7.30 uur aangehouden in de Penitentiaire Inrichting in Vught. Hij daar enige tijd vast in verband met een verkeersmisdrijf. Bij zijn vrijlating werd hij direct weer aangehouden voor zijn mogelijke betrokkenheid bij de overval. De man zit vast en wordt verhoord. Nieuwe arrestaties worden niet uitgesloten.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen