Mishandeling vrouw (51) op de Essendonk

Foto: redactie

Een 51-jarige jarige vrouw uit Breda is donderdag 12 april 2018 rond 23.45 uur op de Essendonk mishandeld. De politie arresteerde kort na de melding een 34-jarige vrouw en een 34-jarige man uit Breda als verdachten.

De politie kreeg een melding dat een vrouw op de Essendonk door een man en een vrouw in elkaar werd geslagen. De agenten zagen een mishandelde vrouw op de grond liggen. Een getuige die bij haar stond, toonde de agenten foto’s die hij gemaakt had van de daders. Tijdens een zoekactie in de omgeving werden de twee afgebeelde personen, een man en een vrouw, aangetroffen en aangehouden ter zake de verdenking van openlijke geweldpleging.

Ze verklaarde dat een man en een vrouw achter haar aan liepen. Ter hoogte van de drogisterij werd ze door die vrouw tegen de grond geduwd. Terwijl ze op de grond lag, werd ze geschopt en op haar hoofd geslagen. Ze had erg veel hoofdpijn. Het slachtoffer deed aangifte.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden