Drugsafval geloost in sloot Terheijdenseweg

Foto: Politie.nl

De politie Zeeland-West-Brabant is woensdag 18 april en donderdag 19 april drie keer in actie moeten komen in verband met dumpingen van drugsafval, waarvan een keer aan de Terheijdenseweg in Breda.

Ook in Tilburg en Goirle was het raak. Het afval is vermoedelijk afkomstig uit drugslabs waar MDMA of amfetamine wordt geproduceerd.

Aan de Terheijdenseweg in Breda waren een aantal tonnen en jerrycans in een sloot gedumpt. Deze werden rond 16.10 uur aangetroffen. De gemeente heeft er voor gezorgd dat alles opgeruimd werd, helaas op kosten van de belastingbetaler. Rond 21.40 uur was het raak in Tilburg. In een sloot aan het Oude Beeksepad werden zo’n 30 jerrycans en vaten gevonden. Ook deze troep is door de gemeente opgeruimd. Tenslotte werd er donderdagochtend rond 6.30 uur ook nog drugsafval in een sloot aan het Boterpad in Goirle gevonden, vlakbij het Oude Beeksepad. Wederom zal de gemeente hier alles moeten opruimen.

De politie onderzoekt de drie dumpingen, deze zouden mogelijk met elkaar verband kunnen houden. Heeft u op een van de locaties iets verdachts gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen. (De foto is van een eerdere dumping.)

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden