Mogelijk verband vondst vuurwapen en doodschieten Kaan Safranti

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Het TV-programma Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan de vondst begin mei 2018 van een automatisch vuurwapen in de berm langs de snelweg A58 ter hoogte van Gilze. Hoewel het onderzoek nog niet is afgerond, vermoedt de recherche dat met dit vuurwapen op zondagavond 8 april 2018 de 26-jarige Kaan Safranti is doodgeschoten.

Kalashnikov

Het wapen dat op woensdag 2 mei tussen Breda en Tilburg in de berm werd aangetroffen, is een Kalashnikov. Het NFI doet ballistisch onderzoek, omdat de politie vermoedt dat met het wapen een moord is gepleegd.

Sandenburgstraat

Op zondag 8 april 2018 rond 20.20 uur in de Sandenburgstraat in Breda, waren luide knallen te horen en reden verschillende auto’s hard weg. In één van de flatwoningen daar trof de politie een man aan die was neergeschoten en overleden.

Het slachtoffer, de 26-jarige Kaan Safranti, was doodgeschoten met eenzelfde soort automatisch wapen als dat dat in de berm bij Gilze is gevonden. Mogelijk is de Kalashnikov daar al direct na de moord op 8 april door de daders gedumpt.

Heeft u tips voor de politie?

Tussen Breda en Eindhoven, langs de A58 ter hoogte van Oirschot, zijn persoonlijke spullen van Safranti aangetroffen. Wie heeft iets gezien op de snelweg A58 tussen Breda en Eindhoven op zondag 8 april tussen 20.30 en 22.00 uur?

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen