Marktplaatskoper gaat er vandoor met Honda CRF 250

Foto: D.M. van Hellesem

De politie onderzoekt de verduistering van een crossmotor in Breda. Een man ging er na een afspraak met de eigenaar van de motor op het ding vandoor.

Op maandag 4 juni rond 20.40 uur kreeg de politie een melding binnen van een man die van zijn crossmotor bestolen zou zijn. Dat gebeurde in de Bredase wijk de Haagse Beemden. Hij had in die wijk afgesproken met een potentiƫle koper voor de motor. De afspraak was gemaakt via internet. De koper wil een proefritje maken en rijdt weg met de motor om vervolgens niet meer terug te keren. Agenten hebben nog gezocht naar de motor, een Honda CRF 250, rood/ wit/ zwart van kleur en niet voorzien van kentekenplaten, maar deze en de verdachte zijn spoorloos.

Signalement

Van de dief is een summier signalement bekend. Het is een man, lichtgetint, ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg een grijze broek, zwart/grijs vest en sneakers. In de eerste melding zou sprake zijn van een vuurwapen. Het is echter niet duidelijk geworden of de man daadwerkelijk gewapend was. De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden