Veel drugs in beslag genomen op bekend drugsadres Boeimeer

Foto: D.M. van Hellesem

Een vrouw (30) is aangehouden voor het bezit van harddrugs in Boeimeer.

Twee agenten reden langs een bekend drugsadres in de wijk Boeimeer. Zij zagen licht branden terwijl zij wisten dat de bewoner niet thuis was. De agenten vertrouwden het niet en gingen een kijkje nemen. In het huis was de vrouw aanwezig. Zij had harddrugs bij zich. De agenten hebben met toestemming van de Officier van Justitie een nader onderzoek gehouden. Dit omdat het vermoeden bestond dat er vanuit het pand drugs werd gedeald.

Veel drugs in beslag genomen

Met onder meer een drugshond is gezocht of er meer verdovende middelen in het pand waren. In verschillende kamers van het huis zijn die gevonden. Het huis is mogelijk in gebruik als dealadres. Zelfs in een stofzuigerzak is een pil aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen, het gaat dan om:

  • Ca. 500 pillen
  • Ruim 3 gram amfetaminepasta
  • Ca. 3,5 gram hasjolie
  • Ruim 100 gram amfetamine

Naast de drugs zijn er twee fietsen en pinpassen gevonden. Er wordt onderzocht of deze zijn gestolen. De drugs en de andere spullen zijn in beslag genomen. De verdachte is ingesloten voor verhoor. De woning wordt waarschijnlijk gesloten door de gemeente middels een bestuurlijke rapportage.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen