Suïcidale Poolse man vermist in Breda

Foto: Politie.nl

De politie is met spoed op zoek naar een suïcidale Poolse man. Deze is gisteren weggelopen uit een GGZ instelling aan de Muiderslotstraat in Breda. Tref jij hem aan? Benader hem niet zelf maar bel direct 112!

Zelfmoord

Het gaat om een 28-jarige Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats die in overspannen toestand de GGZ-instelling heeft verlaten. Er wordt gevreesd dat hij zichzelf op openbaar terrein om het leven wil brengen. Een eerdere poging daartoe is afgelopen zondag verijdeld. Hij heeft zware psychische problemen.

Signalement

Het gaat om de heer Suska van 1.80 lang, blanke huid, kaal/zeer gemillimeterd haar. Hij draagt een licht blauwe blouse met daaronder een zwarte trainingsbroek. Hij heeft geen zichtbare tatoeages, maar wel snijwonden op de onderarmen en schrammen op zijn hoofd. De man kan agressief reageren op anderen. Benader hem dus niet zelf maar bel direct 112!

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden