Schoten gelost op kapperszaak Haagse Beemden

Foto: redactie

Vannacht zijn op barbershop Allure aan de Kesterenlaan meerdere schoten gelost. Er vielen geen gewonden.

Meerdere getuigen belden donderdag- op vrijdagnacht 20 juli rond 03.00 uur dat zij schoten hoorden in Breda-Noord. Agenten reden vanwege deze meldingen in de wijk rond op zoek naar waar deze schoten gelost zijn. Ze vonden bij een kapperszaak in de Kesterenlaan meerdere kogelinslagen in de gevel en ruit. Een onderzoek werd gestart. Daarbij werd een speurhond ingezet. De technische recherche deed onderzoek bij en in het pand.

Op de Facebookpagina van de barbershop staat vermeld dat ze vandaag gesloten zijn: “Wegens omstandigheden zijn wij vandaag gesloten. Onze excuses voor het ongemak.” De zaak werd eerder dit jaar geopend.

Tips?

Over de reden van het schietincident valt nu nog niets te zeggen. Het onderzoek loopt verder. De politie vraagt daarbij getuigen om zich te melden. Mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien, bijvoorbeeld verdachte personen of een auto in de omgeving, kunnen zich melden. Ook mensen die bewakingscamera’s hebben, vraagt de politie deze met hen te delen.

Was u getuige van het schietincident? Of heeft u kort voor of na het incident iets verdachts gezien in de buurt van de Kesterenlaan, Muizenberglaan of Westerhagelaan of in de buurt daarvan, neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen