Politie zoekt getuigen van ernstig verkeersongeval Terheijdenseweg

Foto: D.M. van Hellesem

Het politieteam Verkeer is op zoek naar getuigen van een ernstig verkeersongeval dat dinsdag 14 augustus 2018 omstreeks 15.20 uur plaats vond op de kruising van de Terheijdenseweg / Crogtdijk en Nieuwe Kadijk.

Een 71-jarige fietsster uit Breda kwam daarbij deels onder een vrachtwagen terecht bestuurd door een 50-jarige chauffeur uit Zaanstad.

De vrachtwagenchauffeur reed in zijn trekker met oplegger  vanaf de Terheijdenseweg de kruising op en draaide rechts af richting de Crogtdijk. Plotseling voelde hij dat zijn oplegger een beweging maakte. Hij zag in zijn rechterbuitenspiegel  dat er een fiets en een persoon onder zijn trailer waren gekomen. Het slachtoffer bleek zwaar gewond te zijn. Zij is met onder meer letsel aan het hoofd met een ambulance naar het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg gebracht. Een verkeersongevallenanalist heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht zijn de verkeerspecialisten van de politie nog op zoek naar getuigen van de aanrijding.

Burgers die getuige waren van dit ongeval worden gevraagd contact op te nemen met de verkeerspolitie in Breda via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden