Politie zoekt vergeefs naar daders van straatroof

Foto: Asja Vossen

Een man uit Helmond is in de nacht van donderdag op vrijdag slachtoffer geworden van een straatroof in de Antwerpenstraat in Breda. De politie is een onderzoek gestart.

Op vrijdag 24 augustus 2018 om 00.40 uur liep het slachtoffer op de Antwerpenstraat. Op het moment dat hij langs een groep jongens liep bekroop hem een onveilig gevoel omdat ze erg indringend naar hem keken. Hij liep door en besloot zich te verstoppen. Hij zag dat de jongens in de straat heen en weer renden vermoedelijk op zoek naar hem. Twee jongens vonden hem. Eén van hen had een mes in zijn hand. Ze vroegen wat hij bij zich had. Hij gaf zijn rugzak af met persoonlijke spullen. De twee jongens renden weg. Direct daarna werd hij door nog een jongen van de groep aangesproken met de vraag wat hij bij zich had. Toen bleek dat zijn rugtas al geroofd was liep deze ook weg.

Onderzoek

Het slachtoffer belde de politie. Die heeft de omgeving afgezocht naar twee mannen met het volgende signalement. Twee mannen van 18 jaar waarvan en één 1.70 m lang was. Hij had een licht getinte huidskleur, een tenger postuur en was gekleed in een zwarte broek, zwarte jas en hij had een zwarte pet op. De andere verdachte was 1.75 m lang en had een normaal postuur, donkerbruin opgeschoren haar. Hij had grijze bovenkleding aan en een zwarte broek. De mannen zijn niet meer gevonden.

Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

Cookieinstellingen