Is de overvaller van zonnestudio La Costa een Bredanaar?

In zonnestudio La Costa aan de Wilhelminastraat in Breda slaat een gewapende man toe op 15 februari 2018. Onder bedreiging van een vuurwapen staat een medewerkster de inhoud van de kassa af.

Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond 4 september aandacht besteed aan de zaak. Bekijk de beelden om te bekijken of jij de politie kan helpen.

Rond 21.30 uur die donderdagavond staat een cliënte op het punt om af te rekenen wanneer de overvaller binnenkomt. Hij bedreigt de vrouw met zijn vuurwapen en eist haar portemonnee maar zij stribbelt tegen.

Geld uit kassa

Dan richt de dader zich op de medewerkster. Zij aarzelt niet; om de overvaller zo snel mogelijk naar buiten te krijgen, geeft zij hem het papiergeld uit de kassa – waarmee hij inderdaad direct vertrekt.

Signalement

De twee vrouwen omschrijven de overvaller als een blanke man van tussen 30 en 40 jaar oud. Hij is circa 1.75 meter lang, heeft een normaal postuur en spreekt accentloos Nederlands. Ter vermomming droeg hij een zwart-witte sjaal deels voor zijn gezicht.

Tijdens de overval had de dader een donkerkleurig Adidas-trainingspak aan met lichtere kleur strepen. Hij had een pet op waarvan in elk geval de klep licht van kleur is en daaroverheen een capuchon. Van zijn donkerkleurige Nike-gympen hebben de zolen en de ‘swoosh’ een lichte kleur.

Reacties

Cookieinstellingen