Zevende verdachte aangehouden voor betrokkenheid dood Kaan Safranti

Foto: D.M. van Hellesem

Vanmorgen is een 27-jarige man uit Roermond aangehouden verdacht van betrokkenheid bij het dodelijk schietincident op zondagavond 8 april 2018 in een flat aan de Sandenburgstraat in Breda. Daarbij kwam een man om het leven.

De politie kreeg zondag 8 april 2018 omstreeks 20.20 uur meldingen van bewoners aan de Sandenburgstraat in Breda dat ze knallen hadden gehoord. Direct erna zou een aantal auto┬┤s snel zijn weggereden. In een van de flats werd een man aangetroffen die was neergeschoten. Het slachtoffer was overleden. Het bleek te gaan om de 26-jarige Kaan Safranti. De politie formeerde onmiddellijk een Team Grootschalige Opsporing.

Zevende verdachte

Op dinsdag 29 mei 2018 werden al vijf verdachten aangehouden. Dat zijn een 26-jarige man uit Venlo, een 21-jarige vrouw uit Geleen, een 28-jarige vrouw uit Sittard en twee mannen (21 en 22 jaar) uit Roermond. Op 10 juli 2018 werd een 23-jarige man uit Roermond aangehouden ook verdacht van betrokkenheid bij de dood van Kaan Safranti. Nu is deze zevende verdachte aangehouden. Hij is in verzekering gesteld aan het bureau en zal daar minstens enkele dagen blijven. Het team gaat onverminderd verder met het onderzoek.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden