Tieners beledigen agenten bij winkelcentrum Moerwijk

Foto: Asja Vossen

Twee jongemannen (18 en 19 jaar) uit Breda zijn vrijdagavond in een supermarkt aangehouden. Ze maakten deel uit van een groep van ongeveer zes jongeren die agenten belaagden en beledigden. Ze verzetten zich bij hun aanhouding.

Agenten waren rond 19.30 uur in een supermarkt aan Moerwijk na een melding dat een minderjarige medewerker door twee minderjarige jongens was geschopt en geslagen.  Terwijl de agenten in gesprek zijn met een ouder van het slachtoffer komt er een groepje jongeren bij de deur staan. De agent vraagt de jongeren om daar weg te gaan zodat hij ongestoord dit gesprek kan voeren. De jongeren geven hier geen gehoor aan en gedragen zich recalcitrant en agressief. Ze schelden de agenten uit. De agenten worden belaagd door de groep jongeren. Na meerdere malen gevorderd te zijn, houdt de agent een van de jongens aan. Hij gebruikt hierbij pepperspray. Een andere jongeman wordt op straat aangehouden. Beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden