Beelden wisseltruc bij een snackbar en een supermarkt

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Twee mannen proberen op twee locaties met een wisseltruc snel geld te verdienen. Helaas lukt het op één plek ook daadwerkelijk.

Op 20 maart 2018 vonden er bij een snackbar en een supermarkt in Breda oplichtingen plaats met een wisseltruc. De snackbar is gevestigd aan de Korte Brugstraat en rond 21.15 uur zijn twee mannen in de frietwinkel. De ene bestelde een frietje en betaalde met een biljet van vijftig euro. Toen hij zijn wisselgeld kreeg wist hij ook die vijftig euro terug te pakken, Hij werd daarbij geholpen door de tweede man, die de medewerker afleidde. De andere man kocht hierna een flesje drinken en wilde ook met vijftig euro betalen. Dit accepteerde de verkoopster niet, waarna de eerste man het flesje afrekende. Ook zijn er beelden van een poging van een soortgelijke oplichting door een wisseltruc bij de supermarkt aan de Ginnekenstraat. We gaan u deze beelden laten zien. Wie kan ons vertellen wie de mannen op de beelden zijn en waar we ze kunnen vinden?

Signalementen

Persoon 1 (die de wisseltruc heeft uitgevoerd) heeft een licht getinte huid, is circa 1.75 – 1.80 lang, circa 40 – 45 jaar oud en hij heeft een normaal postuur. Hij droeg een donkere jas met capuchon met daaraan een lichte bontkraag. Persoon 2 heeft ook een licht getinte huid, is circa 1.80 m. lang en is circa 40 – 45 jaar oud en heeft een wat forser postuur. Beide mannen spraken gebroken Engels.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden