Drietal aangehouden na diefstal diverse crossmotoren

Foto: politie.nl

De recherche heeft dinsdag 25 september drie mannen uit Breda en Zevenbergen opgepakt (21, 18, 18 jaar oud) in verband met het stelen van meerdere crossmotoren. De verdachten spraken via Marktplaats met mensen af om een motor te kopen, maakten een proefrit om vervolgens niet meer terug te keren.

De recherche kan het drietal met meerdere zaken in verband brengen. Verder onderzoek moet uitwijzen of ze mogelijk meer op hun kerfstok hebben. De diefstallen gebeurde het afgelopen jaar in Breda. De werkwijze was iedere keer hetzelfde. Er werd op een advertentie op Marktplaats gereageerd. De mannen spraken af met de verkopers in Breda. Ze maakten vervolgens een proefrit en kwamen niet meer terug. De eigenaar gedupeerd achterlatend. Dankzij hulp van Marktplaats en tips kwam de politie de mannen op het spoor. Een van hen zat een straf uit voor een ander vergrijp en is in de gevangenis aangehouden. De andere twee zijn in Breda aangehouden.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen