Vier verdachten aangehouden voor straatroof Hoge Vucht

Foto: D.M. van Hellesem

Vannacht vond er in de wijk Hoge Vucht een straatroof plaats. Een Belgische man (21 jaar) werd beroofd van onder andere zijn tas en GSM.

Naar aanleiding van een melding van een getuige zijn er vier verdachten aangehouden. De politie doet nog onderzoek naar de aard van de beroving en is dringend op zoek naar getuigen.

De politie werd op maandag 8 oktober 2018 rond 00:15 uur gebeld dat er in de omgeving van de Brusselstraat een straatroof gaande was. Ter plaatse bleek dat er een 21-jarige Belg slachtoffer was geworden van een gewelddadige straatroof. Na politieonderzoek werden in de omgeving in een auto vier verdachten aangehouden. Het gaat om een 22 jarige Roosendaler, een 22 jarige man uit Etten- Leur, een 23 jarige Bredanaar en een 27 jarige Oosterhouter zijn ingesloten voor verder politieonderzoek.

Getuigen

Hebt u tussen 00:00 en 01:00 uur iets verdachts gezien in de wijk Hoge Vucht in de buurt van de Brusselstraat? Hebt u in de nacht een donkerkleurige kleine of groter model auto zien rijden met meerdere personen erin? Hebt u die nacht iets gezien wat uw aandacht trok? Bel dan de politie, via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Alle informatie, hoe klein of onbenullig het voor u nu lijkt, is van harte welkom.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen